Een brief voor mijn moeder

Ik geef niet op! Zolang er mogelijkheden zijn blijf ik het proberen. Niet te verwarren met pushen, want ik doe alles met respect voor haar… Zo ook Siri. Vandaag had ik hem aan de telefoon en hij zei: “I don’t give up!”. Vorige week heb ik een brief geschreven voor mijn moeder. De dochter van Siri heeft deze voor mij vertaald in het Singalees. Siri heeft gisteren contact opgenomen met de schoonzus van mijn moeder, degene die erg bereidwillig is te helpen waar zij kan. Ze was erg blij dat ik een brief heb geschreven. Aankomende week is het plan dat Siri naar Colombo gaat (schoonzus werkt in het ziekenhuis) om de brief aan haar te geven. Nadat ik de brief geschreven had, bedacht ik mij dat mijn moeder niet kan lezen of schrijven. Hier had ik niet bij stil gestaan! Zo vanzelfsprekend is dit dus voor mij… Maar dat gaat vast goed komen. Ook deze brief en de uitwerking daarvan ligt in Gods handen en daar vertrouw ik op. Ik ga ook nog een fotoboek maken, ideetje van Sri lanka genootje Sarah ;). Mijn moeder kan dan in alle rust (alleen) naar de foto’s kijken, wanneer zij dat wil. Wat betreft haar situatie is er niks veranderd. Ze blijft schuchter en gaat het liefst iedereen uit de weg…

nandaSiri gaf aan dat als ik weer naar Sri Lanka kom, het misschien een idee is om met schoonzus naar mijn moeder te gaan. Schoonzus had al eerder gezegd mij graag te willen ontmoeten, en samen naar mijn moeder te gaan. Dat is het proberen waard volgens hem. Dat denk ik ook! Nu nog naar Sri Lanka…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *