Ondersteun ons

Om betrokken te raken bij het werk wat we gaan doen kun je ons op verschillende manieren ondersteunen.

Stuur ons gerust eens een berichtje met een vraag of kom eens langs.

We komen graag langs voor een presentatie om meer te vertellen over het werk dat we doen. Neem daarvoor contact met ons op.

Leef mee

We vinden het erg fijn dat mensen meeleven door het lezen van onze nieuwsbrief, het bezoeken van onze website of door mee te bidden.Je kunt ons ook volgen door het lezen van ons blog. Hier zetten wij geregeld iets nieuws op.Via onze digitale nieuwsbrief houden we je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Je kunt je hier aanmelden om deze regelmatig te ontvangen.

Gebed

Gebed heeft een centrale rol in ons leven en in ons werk. Wij hechten veel waarde aan opvolging bij een gebedsoproep. Heb je het op je hart om voor ons en voor deze bediening te bidden, stuur ons dan een berichtje.

Geven

We leven van structurele/eenmalige giften van iedereen die ons ondersteunt.

We hebben de financiƫn om de opleidingte bekostigen en de maandelijkse lasten (zorgverzekering e.d.) nog niet rond.

Met jullie giften zullen we de volgende kosten betalen: twee studiejaren, het wonen op de campus (studie en verblijf eten is een gezamenlijk bedrag) en onze vaste lasten (dit is het minimale bedrag wat we nodig hebben om onze vaste lasten zoals verzekeringen te kunnen betalen). Na het afronden van de opleiding verhuizen we naarSri Lanka en zal je steun worden gebruikt voor het werk daar.

Giften ontvangen wij graag via: NL96 RABO 0135 7453 65 onder vermelding van Sri Lanka. Elke gift is welkom maar we ontvangen ook graag een berichtje van je als je structureel wilt geven zodat we daar rekening mee kunnen houden.