Visie reis Sri Lanka

Featured Video Play Icon

Onverwacht

Posted on 25 juli 2017
1
Vrijdagavond legden we alles wat betreft mijn moeder opnieuw in Gods handen. We vroegen om Zijn leiding en of Hij de deur wilde sluiten of openen. Die nacht kon ik niet goed slapen. Eerst was ik alert of er toch niet ergens een mega kakkerlak te voorschijn zou komen (sommigen weten van jullie dat ik niet van insecten hou…) en later merkte ik dat ik mij af vroeg of ik hier in de nabije toekomstRead More

Aangekomen!

Posted on 19 juli 2017
0
Maandag 17 juli, 7:20 station Boxmeer Noord Brabant, waar de reis begon. Een reis waar we voor hebben gebeden en die we ontvangen hebben. Een reis waarin we Gods leiding verwachten en het geloof hebben dat Hij ons als gezin (dus ook de kinderen) verder zal vormen met oog op de toekomst.  Met onze vijf koffers en elk een handbagage tas stapten we in de trein, op naar Schiphol. Eerst reisden we naar Kiev, Oekraine waar weRead More